Bábszínház

Talán, már sokan értesültek róla, hogy a Pónifarmnak saját BÁBSZÍNHÁZA épült. Lóránt Krisztina színésznő és Pille Tamás színész-rendező a szakmában eltöltött 30 éves tapasztalatukat hozzák magukkal.

Megvalósítottuk azt a fantasztikus elképzelést, amit Ausztriában (a Práterben, és  Schönbrunnban az állatkert mellett) már sikerrel létrehoztak. A látogatók, állatkerti vagy Práter béli sétájukat ki tudják egészíteni egy Bábszínházi élménnyel. Ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen szórakozást nyújt.
A legfontosabb tényező egy ilyen új projektben a szakmai professzionizmus mellett, a lelkesedés, egy jó csapat, és hit abban, hogy a „nagyérdeműnek” valódi szórakozást kínálunk. 

Lóránt Krisztina színésznő és Pille Tamás színész-rendező a szakmában eltöltött 30 éves tapasztalatukat hozzák magukkal. A Bábszínház építése során is segítették a  munkánkat, hogy a végeredmény a minden hivatásos Bábszínház által megkövetelt feltételeknek megfeleljen. 

Magyarországon korábban a Városligetben, aztán a Népligetben volt saját Bábszínház. Még az elsőnek az államosítás, a másodiknak egy tűzvész vetett véget.
30 év elteltével most nálunk van ismét ilyen egyedülálló atrakció. 

Az állandó játszóhely, a repertoár, és a hagyományos Bábszínház, magas művészi színvonalon való prezentálása ad majd garanciát a tartalmas, szórakoztató kikapcsolódásra.

Aktuális programot, a következő linken nézhetitek meg: https://port.hu/helyszin/szinhaz/ponifarm-babszinhaz/place-24614