Születésnapok

Megszervezzük gyermeked felejthetetlen szülinapi buliját! Ünnepeljetek a Pónifarmon, ahol nem csak az állatsimogató és pónilovaglás, hanem számos kaland vár az ünneplő gyermekekre!

A születésnapos gyermek, a park ajándékaként, igény szerint quadozhat vagy lovagolhat 10 percet. Legalább 20 fős születésnapi rendezvényhez különtermet: 70 fős sátrat vagy a 70 fős faházat tudunk biztosítani.

Igény esetén vállaljuk a születésnapi rendezvények dekorálását, illetve a technikai hátteret is tudjuk biztosítani (hűtőszekrény, hangtechnika). További programok megrendelésére is van lehetőség: Cowboy & Indián gyermekvetélkedő, tűzzsonglőr bemutató, a bohóc műsora remek hangulatot teremt, de van lehetőség kézműves foglalkozások, ugrálóvárak megrendelésére is.

Tortát csak tanúsítvánnyal rendelkező cukrászdákból lehet behozni, házi sütiket, ételeket a közegészségügyi szabályok miatt nem lehet behozni. Hidegtálakat, aprósüteményeket előzetes egyeztetés után tudjuk biztosítani illetve melegkonyhás büfénk étel,-és italkínálata is rendelkezésetekre áll.

További szolgáltatásaink