Céges rendezvények

A Pónifarm kiválóan alkalmas csapatépítő rendezvények, családi napok és egyéb céges tréningek megszervezésére.

Téliesíthető faházunk 70 fő befogadására alkalmas, amely előtt egy kb. 700 nm-es bekerített terület van, ahol családi rendezvény esetén lehet tollaslabdázni, a gyermekek számára Roll-Toys pedálos traktorokkal, pedálos gokarttal, elektromos rollerekkel egy betonozott pályán körbemenni. Szintén 70 fő befogadására alkalmas a rendezvénysátor, amelyhez különálló terület nem tartozik, de ez is elkülöníthető a többi vendégtől. Hatalmas füves területeink és kb.100 fős fedett teraszunk is kiváló rendezvényekre.

A hatalmas, EU-szabványoknak megfelelő játszótér, homokozóval, trambulinnal és különféle játéklehetőségekkel igazi gyerekbirodalom, az állatsimogatóval, pónilovaglással, traktoros kocsikázással, fa népi játékokkal egy egész napos programot kínál családi nap megrendezése esetén. Családi napokhoz vagy gyereknapokhoz továbbá ugrálóvárak, arcfestés, bohóc műsor lufihajtogatással, kézműves foglalkozás és az igazán újszerű és interaktív Cowboy & Indián interaktív mesés vetélkedő is rendelhető!

A céges tréningeknél, csapatépítő rendezvényeknél a kávészünetek és egyszerűbb meleg ebédek melegkonyhás büfénk révén megoldhatóak, azonban nagyobb létszámú családi napoknál javasoljuk street food partnereink bevonását.

Külsős catering bevonására illetve főzőverseny, főzőprogram lebonyolítására is lehetőség van.

Csapatépítők vagy más céges tréningek esetén csocsó, darts, íjász-verseny lebonyolítására van lehetőség, de természetesen külsős csapatépítő cégekkel sokféle program megoldható.