Óvodai, iskolai kirándulások

Állatsimogatónk kitűnő hely, hogy az óvodás gyermekek élőben megismerjék az állatokat és különleges élménnyel gazdagodhassanak.

A hatalmas játszótér, a pónilovaglás, a traktoros kocsizás, a légvár, a trambulinozás és az íjászat kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy az óvodás csoportok egy szuper kirándulást tegyenek. 

A Pónifarm Családi Szabadidőpark 2017-ben és 2018-ban már 70-80 óvodás csoportot látott vendégül. Az óvodás csoportok számára kedvezményes belépőjegyeket és minden tíz gyermek után ingyenes kísérőjegyet biztosítunk. Az ovisok az állatsimogatóban kecskéket, birkákat és nyuszikat simogathatnak és testközelből találkozhatnak tanyasi illetve különleges állatokkal is. A szabadidőpark felfedezése után részletesebben is hallhatnak az állatokról, gondozásukról, igény szerint szervezünk további élményprogramot, interaktív vetélkedőt a gyermekeknek.

2017 októberétől elérhető a Pónifarmon a Cowboy & Indián interaktív gyermekvetélkedő, mely hatalmas élmény a résztvevő gyermekeknek. Bővebb leírást és árakat ide kattintva talál.

Részletes tájékoztató a belépőkről az Árak menüpontban található.