Születésnapi rendezvények

Megszervezzük gyermeked felejthetetlen szülinapi buliját! Ünnepeljetek a Pónifarmon, ahol nem csak az állatsimogató és pónilovaglás, hanem 2019-ben vadiúj légvár és számos kaland vár az ünneplő gyermekekre!

A születésnapokra vonatkozó árak, csomagajánlatok az Árak menüpontban megtalálhatóak.

A születésnapi rendezvényekre feldíszített kerti szaletli helyiséget tudunk biztosítani 3 órás használatra. Kedvező időjárás esetén lehetőség van a légvár használatára, továbbá traktoros kocsikázásra, pónilovaglásra és természetesen szülői felügyelettel az állatpark és állatsimogató látogatására. További programok megrendelésére is van lehetőség: Cowboy & Indián gyermekvetélkedő, tűzzsonglőr bemutató, a bohóc műsora remek hangulatot teremt, de van lehetőség kézműves foglalkozások megrendelésére is.

Csak ANTSZ engedéllyel rendelkező ételt és süteményt lehet behozni. Házi sütiket, ételeket a közegészségügyi szabályok miatt nem lehet behozni. Hidegtálakat, aprósüteményeket előzetes egyeztetés esetén tudjuk biztosítani, illetve melegkonyhás büfénk étel,-és italkínálata is rendelkezésetekre áll.